MAJ  2017

Vi skal beklage, at klubberne her den 1. maj endnu ikke har modtaget referatet fra generalforsamlingen og skrivelser vedr. det kommende SFK-program fremsendt via PostNord med stempling hos DFF.

Klubberne og/eller kontaktpersonerne har fået informationerne elektronisk den 18. april.

Husk at kontakte redaktøren såfremt klubbernes programmer og indlæg ikke kan være fremme omkring den 1. maj.

Sæsonen er ved at være slut i klubberne, men vores annoncører har fortsat auktioner, internettilbud og der er mulighed for besøg i de fysiske butikker.

Frimærkeklubben Damsø har sæsonens sidste auktion den 4. maj med ca. 150 lots, hvor SFK-medlemmer er inviteret til at deltage.


JUBILÆUMSUDSTILLINGEN

Der er p.t. tilmeldt udstillere fra klubberne i Korsør, Rødovre, Farum, Fløng-Hedehusene, Brøndby, Greve, Valby-Aalholm, Albertslund og Bytteren, Ruslandssamlerforeningen, Politiets Frimærke- & Møntklub samt FFF. Der er rigtig mange spændende titler på samlingerne, hvoraf de fleste ikke har været udstillet før.    

Fristen for tilmelding er 15. maj, så der er stadig tid til overvejelser og tilmelding, specielt blandt medlemmerne i de øvrige klubber. Det er gratis at deltage.  

Der vil være flere frimærkehandlere, PostNord, tombola og mulighed for at købe lidt at spise og drikke, ligesom der udgives et udstillingskatalog.