MARTS 2017


Så skulle det være forår, men det er vist for tidligt at gå i markerne og haverne.

Det betyder, at der er mere tid til frimærkerne. Klubberne er løbende via e-mail orienteret om kommende arrangementer, men det skal lige gentages for at få alle med.   


Den 5. marts er der stor byttedag på Amager. Det er som sædvanlig på Skottegårdsskolen mellem kl. 10 og 16.


Den 9. marts gentager klubberne på Vestegnen succesen fra sidste år med en auktion på Rødovregård. Eftersyn fra kl. 18 og auktionsstart kl. 1915 med 196 lot. Beskrivelse af lot er tidligere udsendt til klubberne.   


Den 11. marts er der stor byttedag i Hedehuset og bemærk, at det foregår mellem kl. 10 og 15. Det er klubberne i Fløng-Hedehusene og Damsø der står bag og der skulle være tyske samlervenner tilstede.


Der er årets sidste store SFK-byttedag, så det er nu chancen for nyt materiale er til stede.


Arbejdet med jubilæumsudstillingen pågår, og der er allerede tilmeldt flere samlinger, ligesom vi ved, at der er flere på vej.


BENYT DEN GRATIS CHANCHE TIL AT VISE ANDRE DIN SAMLING.


Alle er velkomne til at kontakte SFK’s bestyrelse for yderligere information.


Klubberne vil få yderligere information til generalforsamlingen og det efterfølgende møde den 1. april, der afholdes af Amager Frimærkeklub. Indbydelser m.v. er på vej med PostNord.


Ishøj Frimærkeklub har indstillet aktiviteterne. Klubben blev stiftet i 1980, så det er lidt vemodigt for at tage afsked. SFK håber, at de aktive medlemmer fra Ishøj kan finde en erstatningsklub. Der er ikke langt til naboklubberne. Tak for godt samarbejde til Ishøj Frimærkeklub.

SFK er informeret om, at PostNord’s salgs- og marketingschef Bo Høifeldt er stoppet og skal videre i karriere og liv. SFK takker Bo for at godt samarbejde i de senere år.


PostNord vil være tilstede på jubilæumsudstillingen med nyeste frimærkeudgaver.