JUNI / JULI 2017.


Så er sommeren kommet, og de fleste lægger frimærkerne lidt til side. Der er dog fortsat gang i forskellige netauktioner, så det er nok en god idé ind imellem at kontrollere, om det ”manglende” frimærke eller brev til samlingen bliver udbudt.

Der er en dansk-tysk national udstilling i Oldenburg den 28. - 30. juli 2017, så en tur til grænselandet kan kombineres med et besøg på udstillingen.

Redaktionen og færdiggørelsen af SFK-program 2017-18 kører efter tidsplanen og udsendes til klubberne, så det kan være hos medlemmerne, inden sæsonen starter. For de der ikke kan vente, vil programmet i løbet af sommeren kunne ses her på opslagstavlen.   

Bestyrelsen holder et ekstraordinært bestyrelsesmøde den 7. juni 2017, hvor en lang række detaljer i forbindelse med vores jubilæumsudstilling vil blive afklaret.  

Tilmeldingen til at udstille er udløbet, og der vises 53 forskellige samlinger fordelt på 146 rammesider.

At dømme ud fra samlingernes titler bliver der virkelig noget at se på for de besøgende.

Der er udvist en utrolig kreativitet, og de fleste samlinger har aldrig været udstillet før.


Udstillerne kommer fra 14 af vores 34 klubber og 2 udstillere fra FFF. Vi havde håbet på, at se udstillere fra alle klubber, men vi er super tilfredse med resultatet.

Foreløbig tak til alle udstillere og klubbernes bestyrelser for at ”skubbe til” medlemmerne.


Alle klubber, medlemmer, annoncører og venner af SFK ønskes en god sommer.

     NIKE FLYKNIT CHUKKA,NIKE FREE FLYKNIT NSW,NIKE FREE FLYKNIT MERCURIAL CHAUSSURES,NIKE FREE FLYKNIT NSW,Nike Free Flyknit NSW,NIKE FREE OG 14 BR MEN