SEPTEMBER 2018.


POSTNORD er nu helt holdt op med at stemple på anmodning fra samlere, hvilket fremgår af det seneste nyhedsbrev:


”Farvel til letstemplingsvignetten og filatelistkonvolutten


Fra maj 2018 er det ikke længere muligt at indsende breve til filatelistisk stempling på brevcentrene. I forbindelse med denne ændring vil letstemplingsvignetten og filatelistkonvolutten ikke længere være til salg i PostNords netbutik.


En kopi af stemplerne fra Terminal Taastrup og Sydjyllands Postcenter i Fredericia findes hos Danmarks Filatelist Forbund. Ønsker du disse eller andre stempler, er du velkommen til at indsende dine breve til stempling hos Danmarks Filatelist Forbund.”


Husk at adressen er: PostNord ”Stempling”, c/o Danmarks Filatelist Forbund, Postboks 874, Priorparken 860, 2605 Brøndby, og brug alm. kuvert mrk. POSTSAG.


Den 15. september kl. 10-16 afholder DIANALUND FRIMÆRKEKLUB frimærkedag i Borgerhuset, Byrådssalen. Der vil være auktion kl. 1400, hvor alle er velkomne til at medbringe lots. Der er tag-selv-bord, klubbens medlemmer viser nogle samlinger og kaffe på kanden.


Interessegruppen for Franco Stempler har p.t. ikke nogen hjemmeside, så kontakt formanden hvis der ønskes oplysninger eller kontakt. Se SFK-programmet side 29.


Samlerbyttedagen på BOGØ, hvor bl.a. vore annoncører Købmandsgården og Danstamps deltager, er ikke kun søndag den 7. oktober som annonceret, men både lørdag den 6. og søndag den 7. oktober kl. 10 – 16.


SFK’s bestyrelse mødes den 5. oktober. Vi er meget åbne overfor ideer eller forslag til drøftelse.